VIP transport

OVER ONS

Driven by passion

De drijvende kracht achter Primo Tours is Chris Beukelaers. Hij werkte al jaren in de vervoerssector en was gepassioneerd door busreizen voor groepen. Hij droomde ervan om een eigen vervoersbedrijf op te richten en in 2013 en kocht hij zijn eerste minibus. Voor en na zijn uren, werkte hij hard aan het opbouwen van een eigen klantenportfolio tot hij in 2013 resoluut koos voor zijn eigen zaak. Vip-transport werd een feit.

Driven by family

Primo Tours is een trots familiebedrijf dat werkt op basis van vertrouwen. Chris, zaakvoerder én chauffeur laat zich bijstaan door 2 ervaren chauffeurs en ook zijn vrouw en 2 zonen steken de nodige handjes toe. Of de zonen mee in het bedrijf zullen stappen, dat is nog te vroeg om te zeggen, maar hun interesse in reizen en toerisme komt alvast goed van pas! In de toekomst wil Primo Tours zich meer toespitsen op de organisatie van busreizen. Deze plannen liggen alvast op tafel.

Driven by service

Familiewaarden staan absoluut centraal bij Primo Tours. Wij behandelen onze klanten als ware koningen. Klantvriendelijkheid, correcte en transparante prijzen én een luxe service, daar zetten we 100% op in. We zijn er rotsvast van overtuigd dat iedereen een vervoersoplossing op maat verdient. Daarom gaan we iedere dag voor ‘the extra (s)mile’. Zo maken wij het verschil!

Wilt u graag meer informatie over onze werking?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x