VIP transport

Luchthavenvervoer Kampenhout

Uw luchthaven taxi op voorhand bestellen? Luchthavenvervoer van Kampenhout naar Zaventem online boeken? Een privé shuttle bus reserveren van aan je deur tot aan de vertrekhal?

Vip-transport is uw betrouwbare en professionele airport shuttle service die u in alle comfort van en naar de luchthaven vervoert. Wij zijn van ons woord en zijn stipt op tijd.


Luchthavenvervoer met de puntjes op de i

Geen zin om in de file aan te schuiven in Kampenhout op weg naar de luchthaven? Geen fut om een taxi te zoeken? STOP. Dankzij onze privé airport service is uw rit van en naar de luchthaven voortaan eentje zonder stress en zorgen. Laat u persoonlijk opwachten in Kampenhout door onze vriendelijke chauffeur en hij brengt u meteen naar uw volgende bestemming. Stap in en relax!


Luchthavenvervoer Kampenhout


Waarom kiezen voor luchthavenvervoer van Vip-transport?Luchthavenvervoer boeken zonder zorgen?


Over luchthavenvervoer bij Vip-transport

Driven by passion

De drijvende kracht achter Vip-transport is Chris Beukelaers. Hij werkte al jaren in de vervoerssector en was gepassioneerd door busreizen voor groepen. Hij droomde ervan om een eigen vervoersbedrijf op te richten en in 2013 en kocht hij zijn eerste minibus. Voor en na zijn uren, werkte hij hard aan het opbouwen van een eigen klantenportfolio tot hij in 2013 resoluut koos voor zijn eigen zaak. Vip-transport werd een feit.

 Driven by family

Vip-transport is een trots familiebedrijf dat werkt op basis van vertrouwen. Chris, zaakvoerder én chauffeur laat zich bijstaan door 2 ervaren chauffeurs en ook zijn vrouw en 2 zonen steken de nodige handjes toe. Of de zonen mee in het bedrijf zullen stappen, dat is nog te vroeg om te zeggen, maar hun interesse in reizen en toerisme komt alvast goed van pas! In de toekomst wil Vip-transport zich meer toespitsen op de organisatie van busreizen. Deze plannen liggen alvast op tafel.

Driven by service

Familiewaarden staan absoluut centraal bij Vip-transport. Wij behandelen onze klanten als ware koningen. Klantvriendelijkheid, correcte en transparante prijzen én een luxe service, daar zetten we 100% op in. We zijn er rotsvast van overtuigd dat iedereen een vervoersoplossing op maat verdient. Daarom gaan we iedere dag voor ‘the extra (s)mile’. Zo maken wij het verschil!


Luchthavenvervoer Kampenhout


Onze andere diensten

Privé vervoer

Luxewagens met privé chauffeur regelen voor een speciaal VIP event? Of uw zakenrelaties tijdens hun bedrijfsbezoek verwennen met privé vervoer én chauffeur? Vervoer naar het ziekenhuis boeken of rolstoelvervoer reserveren op een vast moment in de week?

Vip-transport is uw expert in luxueus personenvervoer 100% op maat! Met een Mercedes minibus of luxe auto staan we u op te wachten waar en wanneer u wenst.

Busvervoer

Een pendelbus van en naar uw bedrijf invoeren? Een reisbus tot 90 personen reserveren voor een uitstapje? Het parkeerprobleem van uw event oplossen door een shuttle bus te voorzien voor uw gasten?

Vip-transport is uw betrouwbare partner gespecialiseerd in groeps- en busvervoer naar allerhande bestemmingen. Met professionele chauffeurs en luxe voertuigen staan we tot uw dienst!

Busvervoer is beschikbaar voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Vrachtvervoer

Een vrachtwagen nodig om een zware materialen te laten leveren op uw event? Een catwalk transporteren naar de modeshow in Parijs? Een beursstand vervoeren naar binnen- of buitenland? Podiumelementen vervoeren naar het volgende festival?

Vip-transport is uw logistieke partner voor klein tot groot vrachtvervoer. Wij hebben steeds een vrachtwagen ter beschikking voor het vervoer van podia, standen of podiumelementen. 

Verhuurservice

Laat u vervoeren door een privéchauffeur

Zoekt u een privéchauffeur voor 1 of meerdere dagen? U heeft een chauffeur nodig om uw eigen wagen naar huis te brengen? U vertrekt op zakenreis en wil een eigen chauffeur ter plekke? 

Vip-transport regelt voor u een betrouwbare privéchauffeur die u snel en zonder zorgen van het ene adres naar het andere vervoert. Onze chauffeurs komen ter plaatse en rijden met uw wagen verder. U neemt plaats en geeft de instructies! Uw eigen chauffeur voor een dag of een VIP chauffeur voor een evenement? Alles is mogelijk, zowel vervoer binnen als buiten België. Voor, tijdens en na uw rit zorgen we dat alles 100% naar wens verloopt.


Contacteer Vip-Transport voor uw luchthavenvervoer

Heeft u een vraag voor Vip-Transport of wilt u meer informatie rond een bepaalde dienst of service?
Bekijk de meest gestelde vragen in onze FAQ of neem contact op!

Telefoon: 
+32 471 50 55 05

E-mail: 
info@vip-transport.be

Adres: 
Rijmenamsebaan 17
3190 Boortmeerbeek

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x